Farsdag i all ära

Pappa David med dotter Filippa. Se bilderna här.

Till alla fina pappor där ute, ett litet extra hurra för er!

Det finns nog inget så fint som pappa-dotter relation, något alldeles extra.

Jag tänker då fira min älskade paps ikväll med lite middag. Men första ska jag fira min svär-far, vi tänkte åka över dit och bjuda på lite tårta.

Jag känner många människor som inte firar farsdag eller morsdag, de förstår inte varför man firar denna dag. Jag tycker absolut inte att de finns några måsten att göra något speciellt, men jag tycker det är en fin grej, att en dag om året tänka lite extra på de fina människorna som faktiskt uppfostrat en och gjort en till den människan man är idag.

När jag tänker på min pappa så visualiserar jag en björn – stor, varm och go. En riktig kram-björn.

Så jag hoppas att alla tänker lite extra på sin pappa idag och berättar för honom att han betyder något alldeles extra.

Leave a reply

Your email address will not be published.