En stor förebild

En stor foto-idol till mig heter Emelie Ohlsson. Nu har hon en tävling där man kan vinna två av hennes fotokurser som hon har. I julklapp fick jag en kurs av henne och den är grymt bra. Hon är riktigt duktig på att lära ut!

Emelie har sedan ett bra tag varit en förebild, speciellt då hon är lika gammal som mig och visar att jag faktiskt också kan om jag bara vill. Att genom att kämpa lite och inte ge upp så kan man bli ännu bättre, utvecklas och faktiskt nå fram till folk. Det är tack vare att jag följt hennes blogg som jag fått inspirationen till att fota mer och utvecklas.

Jag har två kurser som jag skulle vilja gå;

Tillbaka till Thailand
Detta för att det skulle vara intressant att veta mer om vad som hände den dagen. När jag första gången läste Emelies blogg så sökte jag upp all information jag kunde om vad som skrivits om dom. Otroligt känslosamt och svårt att förstå. Men att gå denna kursen så lär man sig nog mycket om livet och hur man kämpar emot livets alla svårigheter.

Bröllopsfotografering
Jag skulle gärna vilja gå denna kurs då jag vill utvecklas och lära mig om hur det går till vid bröllopsfotografering. Detta för att jag gärna en dag i framtiden skulle vilja börja med att fotografera bröllop på riktigt. Kärlek är något av det finaste som finns och ett bröllop är som en hyllning till kärleken. Det är en dröm att få fota två personers viktigaste dag.

Ta en titt på Emelies blogg och hemsida, hon är otroligt duktig och är ni fotointresserade så kan ni alltid vara med i den här tävlingen.

1 Comment

  1. by Marinda Gadén on February 1, 2012  4:53 pm Reply

    Emelie är underbar! :D Gick på en fotokurs med henne i somras. <3

Leave a reply

Your email address will not be published.