Kontraktet påskrivet!

Nu har jag skrivit på kontraktet för lägenheten!

Börjar kännas lite mer verkligt nu, fast samtidigt inte. Det känns mest overkligt faktiskt, men jag börjat tvinga min hjärna att ta in det. Så nu har har istället börjat inse hur mycket jag har att göra. Allt packande!
iihh, hur ska jag få ner allt jag äger i lådor? Har insett att garderoben behöver en storrensning, och detta ska göras nu. Så det kommer bli fullt upp dom närmaste kvällarna. Inte de roligaste jobbet direkt, men jag får se priset sen…en ny lägenhet! Kommer bli grymt.

Längtar!

1 Comment

  1. by Felicia (foto & vardag) ♥ on January 25, 2012  4:58 pm Reply

    sv: hihi, man kan se den i kategorin för design ;) i alla fall hur bakgrunden såg ut. men tack! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.