Vi har blivit med…

Nej nej nej, ni tänker helt fel! Vi har blivit med LÄGENHET! Wiiiee! :D

Känns helt sjuk najs, dock bara ett korttidskontrakt men det är alltid en bra start. Så har vi lite tid på oss att hitta den där perfekta lägenheten som sedan ska bli vår ;) Kommer kännas lite konstigt att lämna mamma och pappa, men jag är ju sen med att flytta så det är dags :P Inte många som bor hos föräldrarna när dom är 24 ;) Fast samtidigt är det inte alla som har så fina föräldrar heller.

Men om mindre än två veckor får vi nycklarna! Shiiit! Då är det ommålning som ska ske så allt är fint och fräscht när vi flyttar och sen går flyttlasset med alla grejer. Kommer bli grymt. Äntligen får vi bo ihop!

3 Comments

 1. by jessie on January 20, 2012  12:31 pm Reply

  Vart ska ni bo? :) mys

  • by Frida on January 20, 2012  12:57 pm Reply

   Vi ska bo i Ritorp i Solna :)

 2. by joanna on January 23, 2012  10:33 am Reply

  Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva me det ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda oavsett bakgrund eller diagnoser.
  Så besök gärna min blogg:) kram joanna
  PS. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)
  Ps. De pågär även flera tävlingar med fina priser så passa på att anmäla dig:)

Leave a reply

Your email address will not be published.