Inspirationen är på noll

Idag är en sån där tung dag. Huvudet värker, inspirationen är som bortblåst och orken är inte helt hundra. Jag börjar bli en aning less på kylan och mörkret. Vill komma hem efter jobbet och att det ska vara ljust och varmt ute så att man får lusten att ta med sig kameran ut och fota lite. Istället burrar man in sig i mössan, halsduken, jacka och går fort hem för att värma sig. Man dimper ner i soffan och orkar inte ta sig så mycket längre. Suck!
Så fort jag fått ordning på alla kartonger som står överallt i lägenheten så ska jag försöka hitta på något litet fotoprojekt så att man tvingar tillbaka inspirationen ;)

I kväll blir alltså att fortsätta packa upp lådor och hoppas på att det tar slut någon gång, hehe.

3 Comments

  1. by Lina Söderström on February 8, 2012  1:06 am Reply

    vi ska göra massa roliga projekt! å ni kommer få det så fiiint! jag kan komma och hjälpa till när du vill! bara att ropa, jag hör dig från balkongen! :P pusss

  2. by jessie on February 9, 2012  9:26 pm Reply

    jag känner precis likadant som du, soffan är min bästa vän just nu :/
    Längtar till vår och sol. miss u!!

Leave a reply

Your email address will not be published.