Idag är ingen vanlig dag

20120522-133728.jpg

20120522-133801.jpg

Dagen till ära har jag på mig mina nya favoriter, ett par harembyxor i materialet som bilden ovan som jag fått av kära vänner från Thailand och en vit blus jag fick när jag fotade ett event från BikBok.
Underbara va?

Jag började dagen med att bli väckt med en massa pussar, vilket aldrig är fel. Sen var det jobb som stod på schemat. Nu ska jag åka och hämta en tårta som jag beställt och sen får jag besök av familjen. Mys!

Min dator funkar fortfarande inte och jag måste invänta lönen innan jag kan fixa till den, därav den dåliga kvalitén på bilderna ;-) iPhone.

Ha en fin Fias-25-års-dag! ;)

6 Comments

 1. by Lina on May 29, 2012  10:57 am Reply

  Hej!
  Jag vill bara tipsa om våran (ganska) nystartade blogg där inläggen är proppade med inredningsgodis för alla som älskar gammal och nött stil! Det bjuds nästan dagligen på nya inspirationsbilder. Mycket Gör-det-själv-tips (tutorials) och det finns också en Till-Salu-kategori med noga utvalda och helt unika möbler!
  För att ingen någonsin ska behöva missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin!
  Ha en kanondag!
  KRAM! // Lina

 2. by Neha on May 30, 2012  4:18 pm Reply

  Det var det:D

 3. by Lijsah on May 31, 2012  1:36 pm Reply

  Måste bara säga att det är väldigt vackra bilder du tar! Älskar din header :)Börjar gärna följa bloggen.

 4. by fanny - Photography on June 4, 2012  6:53 pm Reply

  fin blogg :3
  btw
  vill du ha chansen att vinna ett valfritt underklädsplagg?
  såklart du vill :)
  var då med i min tävling
  (du hittar direktlänken över header)
  kram

 5. by Amanda on June 4, 2012  8:38 pm Reply

  Söt blogg!
  Är det bra med dig? :)

 6. by Amanda on June 5, 2012  1:37 pm Reply

  Sv: Vad härligt!
  Det är toppen med mig, har just lärt mig leva med en förkylning. Hoppas att det släpper snart :)

Leave a reply

Your email address will not be published.