Stolt Faster Frida

Det känns som att jag är den lyckligaste människan på hela jorden. Jag vet att detta inte är helt sant då det finns två personer som förmodligen är ännu lyckligare. Men för mig är detta stort.
Klockan halv ett idag blev jag för första gången faster. När nyheten kom och jag fick se en bild på den underbart söta lilla pojken så var det svårt att hålla tårarna borta. Wow! En ny människa har skapats, ett nytt liv har formats. En liten varelse som har hela sitt liv framför sig och som bara påbörjat denna underbara resa. Så otroligt Mäktigt!

Nu längtar jag efter att få se honom i verkligheten, att få hålla i honom, lukta på honom och ge honom all kärlek som jag känner håller på att svämma över inom mig.

/Stolt Faster Frida

4 Comments

 1. by SoF on June 13, 2012  5:52 pm Reply

  Grattis faster! :)

 2. by Becca on June 15, 2012  12:37 pm Reply

  svar: Tack så jättemycket !

 3. by Hana on June 15, 2012  2:13 pm Reply

  Graatttis, va kul! =)

  • by Frida on June 15, 2012  3:34 pm Reply

   Tack så jätte mycket! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.