So it’s over, This time you’re flying on

Coldplay Sverige 2012
Jag går fortfarande som i en dimma. Allt känns så overkligt och fel, jag vet inte riktigt vad jag ska göra, tänka eller känna. Världen har vänts upp och ner och jag vet inte längre vart mitt fotfäste är. Men det blir väl lättare med tiden…

Gårdagen var en otroligt tung dag, men trots det så tog jag mig iväg för att se Coldplay på kvällen och det är jag glad över. Grymt bästa konserten och showen någonsin.
Då konfetti sprutades ut över hela publiken så kändes det som ett fint farväl av min kära lilla vän. Den här låten, som ni kan lyssna på nedan, fastnade direkt. Så underbar! Känns så passande. Lyssna. Njut.

Coldplay – Up in Flames

9 Comments

 1. by emma on August 31, 2012  9:43 pm Reply

  det var grymt!

 2. by emma on August 31, 2012  10:14 pm Reply

  Ja :') tredje gången jag såg dem på mylo xylototurnén och definitivt den bästa spelningen!

 3. by Veronica on September 1, 2012  8:56 pm Reply

  Jätte fin blogg! :)

 4. by Malin on September 3, 2012  12:49 pm Reply

  vännen då... det finns inget jag kan säga som kan få dig att må bättre. Men jag tänker på dig!

  • by Frida on September 3, 2012  2:25 pm Reply

   Tack gumman, det betyder mycket!

 5. by Jonna Erlandsson on September 3, 2012  3:54 pm Reply

  sv: åh tack! Dock ser nog min hy finare ut på bild pga rätt ljus osv än vad den gör i verkligheten haha :)

Leave a reply

Your email address will not be published.