Spa dag

Gårdagen var en helt underbar dag. När jag och min bästa kompis Malin fyllde 25 och hade vår fest så fick vi en present av hennes systrar och några vänner. Denna presenten utnyttjades igår tillsammans med tre andra tjejer. Vi hade fått en dag på Centralbadet i Stockholm med 30 minuters massage. Så himla underbart!

När vi vid halv tre tiden var ombytta och redo så gick vi in på badet. Vi hittade ett litet bås intill den stora poolen där vi slog oss ner i korgstolar och snackade. Kl 15 var det dags för min massage, så himla skönt! Wow! De andra satt kvar när jag var färdig och Malin gick för att få sin massage. Efter ett tag tog några av oss ett dopp i poolen, men den var rätt kall så det blev inte allt för länge. Efter att alla som skulle få massage fått sin så gick vi till baren och det beställdes öl, smoothis och fika. Efter det gick vi vidare till den varma poolen där vi att och snackade skit, sen vidare till bubbelpoolen som var som en dröm mot musklerna i kroppen. Vi testade efter det ångbastun, men pallade bara sitta en liten stund, sen höll vi på att koka. hehe!
Efter dusch och ombyte så begav vi oss hemåt till Lina där vi på vägen inhandlade middag. Efter det så låg vi sega efter en underbar dag och såg romantiska filmer och käkade snacks.
Kan inte ha varit en bättre, mer avslappnad dag. Och bästa presenten! Tack tjejer!!

Film

Tända ljus, popcorn, chips, The Notebook och fyra grymma tjejer. Underbart!

1 Comment

  1. by Fredrika on August 19, 2012  8:36 pm Reply

    jättefin blogg!

    Gissa rätt på veckans Guess Who!? så har du chansen att bli länkad ;)
    http://freddaan.bloggplatsen.se/2012/08/15/8450603-veckans-guess-who/

Leave a reply

Your email address will not be published.