Hade vi varit en katt, hade vi levt på det sista livet nu

Patrik och Frida 9 år

Gammal bild på oss vid Gardasjön i Italien (2008).

Wow vad tiden går fort!
Idag är en riktigt bra dag, vi firar nämligen 49 hundår (9 människoår) idag! Helt sjukt!! Men samtidigt så finns det ingen som känner mig så bra, som kan mina alla humör och genomlider allt jag gör, som han! ;)
Han borde nog egentligen få ett pris för att han står ut med allt ;) haha!

Nä men skämt åsido. Han är den bästa vän en människa kan ha. Han är den snällaste, omtänksammaste personen som jag någonsin träffat, som verkligen bryr sig om alla och vill att alla ska ha det bra. Och utan honom vore mitt liv tomt, färglöst och trist.

Han har gett mig mer än man kan förvänta sig. Inte bara oändlig kärlek och lycka, utan även en ny familj med världens finaste svärföräldrar, underbara svågrar och svägerskor och deras goa barn. Och han introducerade min älskade lilla Rambo som fick längtan efter hund att växa sig stor.

9 år är ingenting jämfört med hur många år vi kommer vara tillsammans! Och livet har bara börjat, det finns mycket att uppleva och utforska.

Älskar dig gubben!

I kväll firar vi med 3-rätters middag och bio! :D

6 Comments

 1. by mergimtare on November 15, 2012  9:38 am Reply

  Följer dig nu, blev nummer 52 :) säg till när du gör detsamma, kram

 2. by SoF on November 15, 2012  10:05 am Reply

  Grattis finingar! :)

 3. by Lisa on November 15, 2012  4:07 pm Reply

  Det var så lite så:)!

 4. by Sanna Widman on November 15, 2012  4:54 pm Reply

  SVAR:
  Nu följer jag dig, blev nummer 53, gör dsm :)

 5. by ylva on November 15, 2012  6:54 pm Reply

  Svar: Förlåt, har inte suttit vid datorn så mycket! Men nu har jag lagt till dig, blev 54 :)

Leave a reply

Your email address will not be published.