Missuppfattningar

Röd blomma

Det är så otroligt tråkigt när man blir missuppfattad. Och den här lilla uppfinningen Internet gör inte saken lättare. Det är så otroligt lätt att man uppfattar någon som sur, arg eller liknande när personen i fråga inte alls är det. Det skapar verkligen problem.

Jag har ofta fått höra att jag kan låta sur på nätet, till exempel om jag skriver i en chat. Det är oftast för att jag då skriver ganska kort. Men jag är nästintill aldrig sur. Och folk som jag inte ens känner, som en del av er läsare, finns det ju ingen anledning för mig att vara sur på.
Jag är så tacksam och glad för er, för att ni låter mig få dela med mig av mina foton till er.

Hoppas aldrig någon av er ska känna negativitet från mig! För det är inget jag vill förmedla ut.

11 Comments

 1. by SoF on November 25, 2012  5:44 pm Reply

  Nej herregud - det har jag aldrig känt här hos dig!

  Det är säkert bara chatformatet, som du säger - som gör så att det kanske uppfattas så.

  Du gör det mysigt här på bloggen, både i bild och text! ♥

 2. by vasses on November 25, 2012  6:13 pm Reply

  Tror att de flesta nu för tiden är så himla van vid smileys och långa sociala svar, för om du tex skulle skriva "hej vad gör du ?" och sen skulle den andra skriva tex "inget själv?" .. Hahah, jag brukar oftast tänka att det inte går att inte göra ingenting så då antar jag att personen inte vill snacka med mig/inte gillar mig aha.. Men nu då jag blivit äldre skriver jag själv så..
  Det utvecklas med åldern..

 3. by Malin on November 25, 2012  8:05 pm Reply

  Vi som känner dig vet att du är en otrolig varm person som aldrig vill någon något illa. Du sprider värme och glädje omkring dig och jag är så glad att du finns i mitt liv, fina fina vän. Stor kram

  • by Frida on November 26, 2012  12:36 pm Reply

   Åh tack gumman, så fina ord!! Är otroligt lycklig som får ha dig som bästa vän!! Kraaaam

 4. by stella on November 25, 2012  11:12 pm Reply

  Internet gör ofta att man låter surare än vad man är...
  Jättefin bild, förövrigt!

 5. by emma on November 26, 2012  12:28 pm Reply

  fint :)

 6. by Simon G on November 26, 2012  12:39 pm Reply

  Vilken fin bild!

  Många upplever att man är sur om man inte skriver en smiley efter varje mening också, så man får jobba mycket med dessa :) :/ :( för att beskriva olika saker haha.

 7. by vasses on November 26, 2012  1:24 pm Reply

  SV: haha eller så får de andra acceptera att vi vuxna inte skriver med så mycket smileys haha.. Eller ja, det är ju en smaksak. Vissa gillar det och vissa inte.. Jag själv gillar det inte på bloggar och sånt men sms går bra :)

 8. by Ida [Fotograferat] on November 26, 2012  9:04 pm Reply

  Lätt hänt, speciellt nu när man skriver smileysar hela tiden, över allt. Hur gjorde man förr egentligt ? Haha...
  Jag försöker undvika smileysar på bloggen, men visst kan det kännas lite väl allvarligt ibland. Så... :)
  Trevlig blogg förresten! /ida

Leave a reply

Your email address will not be published.