Vad är väl ett hus på landet? Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles… alldeles underbart!

Hus på landet

Då var det lördag. Inte för att dagarna har någon större skillnad för mig nu när jag ändå är hemma varje dag. Känner mig lite lost om jag får erkänna. Men är positiv och försöker planera upp mina dagar så jag ska ha saker att göra.
Typ, 9-12 söka jobb, 13-14 gå promenad – ta med kameran, 14-16 städa sovrummet… osv! :P haha! kul liv ;)
Men men… ska nog kunna utnyttja dagarna, bara se till att man inte blir så slö som man brukar när man är hemma hela tiden.

Bilden ovan är från min Fasters nya hus. Så himla mysigt, fatta att ha kossor som närmsta granne! ;) Det är min dröm att en dag bo så där på landet, titta ut genom fönstret och se ängar och skog. Underbart! Får nog se till att åka och hälsa på där snart.. nu har jag ju tiden ;)

Hoppas ni har en fin lördag. Kommer upp ett erbjudande senare idag på bloggen, kolla in då! :)

2 Comments

  1. by Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma on November 17, 2012  9:11 pm Reply

    Kossor har vi med som granne, men vi har även "vanliga" grannar ;-) Men kossorna brukar gå precis i tomtgräns och de stannar till och tittar ner på oss om sommrarna, mysigt :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.