Drömmar om resor

London eye

Åh vad jag önskar att vi slapp de här vädret snart. Snö – tö – slask – halt. Usch! Måste det snöa när det är plusgrader? Inser att mina enda par vinterskor håller på att ha gjort sitt då de läcker in vatten i dom. Hatar att köpa skor! :P

Så jag sitter och drömmer mig bort om att kanske åka tillbaka till ett snöfritt London. Det vore inte helt fel. Gå runt på de snötomma gatorna med 10 plusgrader och strålande sol, ja tack! Eller varför inte prova på något nytt ställe, typ Prag?

Jag älskar verkligen att resa! Det är så himla roligt att utforska nya ställen. Bara att börja spara för att kunna åka någon annanstans inom en snar framtid. Men ett jobb vore ju fint innan dess! :P

4 Comments

 1. by Hanna on February 19, 2013  8:56 pm Reply

  Jag gillar heller inte vädret.... Jag vill ha sol, vår, värme och att slippa frysa...

 2. by moa on February 19, 2013  9:18 pm Reply

  Jag kom hem från just London igår och ohmy vad jag saknar det redan! Finaste staden! :)

 3. by Johanna | Tillvaron.se on February 19, 2013  9:19 pm Reply

  Jag vill också bara iväg nu, bort från slask och snöregn. Men jag ska åka tjejvasa in helgen och har talat om för vädret att det ska töa efter det, så jag håller tummarna. Tills dess får man drömma sig bort om inte annat :)

 4. by Celine on February 26, 2013  6:42 pm Reply

  Vilken härlig bild! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.