Bästa helgen efter tråkig vecka

Instagram Instagram blomma
InstagramInstagram
InstagramInstagram

Det blir ganska lugnt här på bloggen nu, jag fotar ju inget och har inte haft orken till att redigera något heller – har haft så ont! Så nu får ni stå ut med lite instagram bilder, för det tar jag lite grann! :)
Fredagen började riktigt najs när min fina vän Nea kom förbi och gav mig lite massage och justering, hon är kiropraktor och min nacke mår rätt dåligt av att jag ligger ner hela tiden. Det var riktigt skönt!! :) Nea hade även med sig en supersmarrig muffin till mig, mums!
Sen kom min fina bror och älskade brorson Noah förbi med lunch och trevligt sällskap. Det finns ju inget som får en att glömma sina plågor som en söt liten kille som tycker gipset är otroligt intressant. hehe!

Sen har jag dom bästa tjejkompisarna i världen! I går kväll vid sju tiden så kommer dom och överraskar mig! De hade pratat ihop sig med sambon och helt plötsligt stod dom i vår dörröppning med matkassar och leenden. Vilken chock jag fick. Åh så underbara! Fick tidningar, tulpaner och en helt underbar kväll. De lagade tacos och en helt otroligt god vitchokladkaka. MUMS! Så himla gott och otroligt härligt med sällskap. Man inser hur ensam man är när man ligger ensam i en soffa hela dagarna. Ser bara sambon som tyvärr får ta all skit, hehe! Tur att han är tålig min kärlek. Det var i alla fall en perfekt kväll!

Mitt gips har fått lite kärlek på sig, som sambon ordnade och jag har även fått en vacker rosblomma av mamma!
I dag ska jag nog få komma ut ur lägenheten för första gången på en vecka, mina föräldrar hämtar upp mig så jag ska få komma och hänga hos dom istället. Lite miljöombyte är ju inte fel! :)

Hoppas er helg har varit fin!

Leave a reply

Your email address will not be published.