Uppdatering

Hav klippor

Fotot är ett gammalt från landet.

Usch va tyst det är här på bloggen, jag ber om ursäkt för det. Jag ligger med så pass mycket smärta att jag orkar inte riktigt göra så mycket, definitivt inte arbeta med bilder. Men i dag har jag varit i väg och bytt gipset, så jag hoppas att det kommer bli bättre nu. Jag har fått en sko och ska nu börjar gå på foten, dock gör det fruktansvärt ont och man ryggar tillbaka för man vill inte gå… men det måste man. Får bli att “öva” på min nya gångstil i helgen. ;)
Fick dock reda på av min nya läkare att jag inte bara brutit fotleden på utsidan utan också slitit på ledbandet på insidan av foten så att den sitter löst. Inte konstigt att jag haft så ont där. Var fortfarande blått runt hela foten, vilket känns läskigt. Men har fått ett nytt tunt gips, så det blir nog lite lättare att röra sig nu. Hoppas jag! :P Plus att mitt nya gips är blått, vilket är fint!
Ska in på koll nästa vecka för att se om foten pallar med att jag går på de, blir tydligen lite jobbigare när ledbandet är skadat också. Håll tummarna nu bara!

I kväll ska vi i alla fall åka ut på landet – vågat jag vet! Men ska hålla mig lugn och inte bryta något annat, hehe! Hela familjen ska ut så det blir nog härligt. Har laddat med böcker! :D

Glad påsk på er alla!!

4 Comments

  1. by SoF on March 28, 2013  5:34 pm Reply

    Så jobbigt det låter för dig.

    Jag kan inte annat än att önska att resten av tiden går S U P E Rfort!!

    Har ett par arbetskamrater som brutit fötterna, och därför vet jag att det är tufft.

    Hoppas att du kan njuta lite i alla fall av Påsken!

Leave a reply

Your email address will not be published.