Firande som det ska göras

FödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirande

I dag är den min fina pappas födelsedag, eller det är ju inte så mycket kvar av dagen, men vi har firat honom med god grillad mat och smarrig tårta ute på deras altan i kväll. Efter en molnig dag så var solen framme när vi väl kom dit. Kan inte bli bättre! :)

Det var vi och brorsan med hans familj som var där och även min morbror tittade förbi lite snabbt också. Tänkte att jag skulle visa lite bilder från kvällen, på födelsedagsbarnet som jag lurade till mig att ställa sig framför kameran och självklart världens finaste Noah som man inte kan undvika att fota! Galet vilket charmtroll han är! ;)

Jag har endast använt mig av min nya kamera Canon 60D, känner mig riktigt nöjd. Enda grejen är att jag har lite svårt med fokusen, men det är väl övning! ;)

Stort grattis till pappa!!

FödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirande

Mums vilken tårta mamma hade gjort!! Somrigt värre!

3 Comments

  1. by Anna on June 27, 2013  11:32 pm Reply

    Så fina bilder!

    • by Frida on June 28, 2013  9:19 am Reply

      Tack snälla du! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.