Midsommar 2013 del I

Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013

Det har varit en lång och underbar midsommarhelg. Vi åkte ut till landet på Väddö på torsdagskvällen och kom inte hem förrän igår eftermiddag. Jag tänkte dela upp helgen på flera inlägg då jag fotat som en galning, hehe!

Vi kom ut till landet efter åtta på torsdagen, men efter att ha haft lite husesyn då jag hade med mig en av mina äldsta och bästa vänner Madde, tog vi en promenad ner till hamnen för att titta på solnedgången som vi dock missade. Men vi hann se lite rosa skimmer på himlen. Vilket var otroligt fint! Hade dock lämnat kameran hemma då jag använde kryckorna ner, så de första bilderna är mobilbilder.

Fredagen började tidigt för mig, ca klockan sju, då jag bestämde mig för att gå upp och avlösa min svägerska och bror med lilla Noah så de fick sova ut lite. Så jag och Noah hade en väldigt mysig morgon där vi satt och läste bok och myste tills han somnade i mina armar. Underbart! Sen började det rulla på och de andra vaknade till liv. Vi åt frukost ute i värmen och njöt för fulla muggar.

Även fler vänner kom för att fira med oss. Vi blev sammanlagt 14 inklusive Noah, helt galet många! Men en av dom bor där ute och sov inte över. Men vi andra hittade våra hörn i husen att sova på ;)
Noah har då varit nöjd då han har haft många barnvakten och många att leka med!

Vi gjorde i ordning härlig sill-lunch som serverades ute under vår paviljong som är nyinköpt. Brorsan hade även köpt till myggnät och en värmelampa så det gick perfekt att sitta där på kvällstid. Efter lunchen så tog vi oss ner till hamnen där midsommarfirandet sker och det dansades och fikades. Jag hade bakat en god tårta som vi åt sittandes på filtar i gräset. Detta var Noahs riktiga midsommar och han fick vara med och dansa, dock verkade han tycka alla hoppande människor var lite udda som dansade runt ett konstigt träd. Men efteråt så gick vi fram tillsammans han och jag till midsommarstången och han tittade imponerande upp på den med sina stora nyfikna ögon. :)

Vi tog även en liten sväng ner till vattnet innan vi gick hemåt igen. Väl hemma satt vi och umgicks och fick ännu lite besök. Vi grillade otroligt gott kött som åts tillsammans med den godaste potatissalladen jag ätit, mums! Sen som alltid på midsommar så dricks det god dricka, umgås, pratas, spelar spel och massa annat skojs.

Vi hade toppen väder med 20+ grader och strålande sol, förutom på kvällen då det kom lite moln. Det var verkligen en otroligt underbar dag!

Jag blir imponerad av er som orkar läsa hela texten, blev långt. hehe! ;)

Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013Midsommar 2013

Leave a reply

Your email address will not be published.