En överraskningskväll

När jag fyllde år i maj så fick jag i present av mina tjejkompisar en tjejkväll. Det enda jag har vetat om kvällen är vilket datum den skulle ske på – den 29e juni. Jag har faktiskt varit riktigt nervös och spänd inför kvällen, jag är inte van att inte ha någon koll på vad som ska hända, är vanligtvis lite av ett planerings-freak. ;)

Jag fick ett sms på morgonen den 29e som meddelade att jag skulle ha varma kläder på mig, ta med kameran och vara redo klockan 18. Det kändes i magen att jag inte är van vid överraskningar, för det var väldigt spännande. Vid 17 fick jag ett nytt sms som sa att jag var välkommen hem till Lina, som bor granne med oss, på en fördrink vid 18 och att sambon var välkommen med ner. Så vi gick dit och fick en somrig drink med blommor på – vilken var väldigt god. Sen åkte vi och hämtade upp en till tjej, Frida, vid stationen och fick skjuts av Linas kille hem till den tredje tjejen, Malin. Vi vände bara i hennes dörr för vi skulle tydligen ut igen. Tjejerna bar massvis med grejer medan jag fick bära min kamera väska och kopplet till hunden, lilla Ingo, som var med för kvällen.

Solig picknickSolig picknickSolig picknickSolig picknick

Vi gick en bit ner till vattnet och där på en gräsmatta intill vattnet och en liten söt brygga så dukade tjejerna upp en otroligt fin picknick med massvis av god mat. Solen kom fram och sken på oss precis när vi satte oss ner på filtar och kuddar. Otroligt mysigt! Jag fick en frysväska (i present) som även var fylld med drickan som jag skulle dricka under kvällen. Vi åt den goda maten, lyssnade på bra musik och pratade massvis.

Solig picknickSolig picknick

Under hela kvällen så kom det små presenter som låg i en fin korg. Jag fick en riktigt fin filt som ni ser på bild, med roser på ena sidan och randig på andra. Jag fick lite uppgifter och utmaningar, bland annat skulle vi alla måla självporträtt i akvarellfärg på hur vi ser oss själva eller hur vi vill se oss själva i framtiden. Gissa vilken som är min? ;)
Jag fick tatueringar som vi alla fick sätta på, jag tog en svart ros på handleden och en tiger på armen, hehe. Även modell-lera som vi lekte med fick jag och ätbart papper. Även en massa annat smått som en fin låda med mini-marshmallow.

Solig picknickSolig picknickSolig picknickSolig picknickSolig picknick

Vi avslutade kvällen hemma hos Malin där vi åt en god citronmousse tårta med jordgubbar, sååå god!
Vilken kväll, vilka tjejer! Tack!!

Bilderna är tagna av mig och en del av Lina med min kamera.

2 Comments

  1. by Matilda on July 1, 2013  5:02 pm Reply

    Åh så härligt ni såg ut att ha det! Ljuset är verkligen vackert!

Leave a reply

Your email address will not be published.