Grillfest

Grillfest

Jag har så mycket foton att visa er! Men jag börjar med några från lördagskvällen, vi åkte hem till ett par kompisar för lite grillfest. Det åts god mat, spelades kubb och umgicks. Sen gick vi ut på krogen, vilket verkligen var en speciell upplevelse då jag var nykter och körde den kvällen, hehe! Men ruskigt roligt hade vi! Vilken underbart roligt gäng!!

Här kommer lite bilder från kvällen.

Grillfest kubbGrillfestGrillfestGrillfestGrillfest

4 Comments

 1. by Johanna Fåglund on July 8, 2013  6:48 pm Reply

  Sv: Tack så mycket :)) Har använt mitt tele, Nikon 70-300G VR till dom flesta bilderna förutom dom i tunneln då jag använt mitt Nikon 16-35mm.

 2. by Angus on July 8, 2013  9:27 pm Reply

  Sv: ja visst är det skoj när de kommer åter! då måste de ju blivit nöjda! ;)
  Va härligt ni ser ut att ha!

 3. by Annika on July 9, 2013  9:48 am Reply

  Fina bilder :)

Leave a reply

Your email address will not be published.