Han som pekar

instagraminstagraminstagram

Jag var ju barnvakt åt Noah här i torsdags. Hans föräldrar kom förbi med honom på morgonen vid tio tiden, så det blev ett par härliga 27 timmar som han tillbringade här med mig.

Direkt när hans föräldrar gått så åt vi lite lunch, Noah såg ut som att han skulle somna vilken sekund som helst, så efter lunchen sen tog vi på oss skorna och gick ut med vagnen och han somnade på en minut. Jag gick bort mot vattnet och mötte upp en god vän och hennes lilla tjej Lovine. Vi hade bestämt en playdate när jag ändå skulle ha Noah hos mig. Men när vi möttes så sov båda barnen så vi gick en promenad så de fick fortsätta sova, så en timma senare så vaknade de äntligen och vi gick hem till mig.
Noah vaknade sist och var därför väldigt trött och blyg i början, men efter en liten stund så kunde han slappna av och leka med den exakt 1 månad yngre tjejen. Dom verkade funka bra ihop, Noah var väldigt duktig på att ge Lovine grejer utan tjafs. :)

När Josefin och Lovine hade gått hem så åt vi lite mellis och gick sedan ut en promenad, vi tittade på massa fåglar och på vattnet och efter en halvtimma eller så, så somnade lillpojken och jag satte mig på en parkbänk och hade det bra. Efter det kom farbror Patrik hem, min sambo, och vi umgicks med honom och hans kompis Jimpa.

Noah ville inte sova när jag hade tänkt att han skulle sova, jag gick ut på en till promenad då han brukar somna gott när man gör det, men vill man inte sova så vill man inte. :P
Så det var bara att ta hem honom igen och så fick han leka med farbror ett litet tag. Sen gick vi och la oss tillsammans i sängen han och jag. Då tog det inte lång tid innan han somnade. Han sov som en stock hela natten igenom, vilket han inte annars brukar göra (säger mamma och pappa), så det var ju riktigt bra. Jag däremot sov sammanlagt en timma, haha! Låg på helspänn… var rädd att han skulle ramla ner för sängen, han rör sig så mycket. Men det är tur att han är söt att titta på.
Jätte fånigt att inte sova när han väl gör det.. men men! :P

Jag använde inte min kamera något under dagen, men ni får se några insagram foton! :)

2 Comments

  1. by Viktoria on July 6, 2013  1:11 pm Reply

    aw, vilka små sötnosar!

Leave a reply

Your email address will not be published.