Då bär det av

Grekland Kreta Solnedgång

Fotot är från förra Greklandsresan med tjejerna.

Sitter och väntar på att det är dags att åka! Vid tolvtiden så går flyget till Grekland och ett ställe som heter Halkidiki (älskar namnet, så roligt att säga! :P ). Ska bli otroligt härligt att åka! Böcker är packade, kameran är med och semester-sinnet är på ingång! Jag är så pepp! Känns helt otroligt underbart!!

Jag har lagt in massvis med förinställda inlägg, så ni blir inte helt utan! Har massvis med foton i lager som ni ska få se. Jag tar ej med någon dator så jag kommer förmodligen inte uppdatera så mycket. Kanske blir något via telefon, men vi får se! Annars får ni vänta tills vi kommer hem, så lär det bli bildbomb efter bildbomb. :D

Ha en fin vecka alla underbara!

2 Comments

  1. by Wilma on August 8, 2013  12:54 pm Reply

    gud så vacker bild.!!

Leave a reply

Your email address will not be published.