Tunga dygn avslutas bra

Blommor

De senaste dygnen har varit ett par riktigt jobbiga dygn. Har tillbringat massor med tid på akuten med min sambo som i panik åkte in i tisdagskväll. Vi fick skjuts av min pappa in vilket var skönt och gick fort. Sen blev det massa prover, väntan och smärt-medecin för han. Visade sig, efter mer tester och väntan, att det var det vi trodde – blindtarmen.
Så han blev inlagd och jag fick sitta på en pinnstol bredvid hans säng den natten, innan de klockan åtta körde iväg honom på operation. Usch! Var tungt att se honom ligga där, plus att vara vaken en hel natt var inte så roligt.
Jag åkte hem ett litet tag medan han opererades och fick någon timma sömn (inte så lätt det heller när man är orolig), duscha och äta lite. Sen åkte jag tillbaka för att sitta och hålla honom sällskap. Allt gick bra! Han fick till och med komma hem igår kväll, vilket var skönt!
Är så glad att min kärlek är hemma säker hos mig nu!

Så idag har varit en lugn dag, jag har varit helt slut i kroppen tack vare nervositet och sömnlöshet. Han har också varit trött vilket är förståeligt när man opererats, men han verkar mår bra! Skönt att det är över nu!

Så det har varit mycket annat i mina tankar så blogg och jobb har fått ta ett steg åt sidan. Men jag ska nog kunna komma tillbaka nu och köra igång :)

Bilden ovan är från Grekland, vilket jag insett att jag inte visat så mycket bilder ifrån, så ska försöka fixa i ordning lite fler.

3 Comments

  1. by Angus on August 29, 2013  10:49 pm Reply

    Nej men ush! Stackarn! Den där blindtarmen alltså, helt onödig pryl

  2. by Lizzan on August 30, 2013  6:03 am Reply

    Oj!! Förstår att du haft riktigt jobbiga dagar och att allt annat har fått maka på sig! Tur att allt gick bra och att han är hemma hos dig igen!!!

Leave a reply

Your email address will not be published.