Höst promenad i regnet

Höst skogHöst skogHöst skog

På förmiddagen gick jag ut en promenad i regnet, eller det var uppehåll när jag gick ut, men efter ett tag kom det lite regn…blev uppehåll och sen kom det en rejäl skur. Jag ställde mig under ett träd när den större skuren kom och det var riktigt mysigt. Höll kameran under jackan hela vägen förutom när jag väl fotade. Gick ner till badplatsen och kan knappt förstå att det bara var någon månad sen som Noah badade för fullt i viken. Brr! Det såg ruskigt kallt ut nu. Hehe!

Har varit lite konstigt väder idag – moln, regn, sol, regn, lite regn, moln, mycket regn, sol, moln… ja, ni förstår!

Vi hade i alla fall två män här i morse som installerade en ny kamin, så nu eldar vi för fullt. Jätte mysigt en kall och fuktig dag som denna. Det är endast jag och pappa här ute, men mamma kommer i kväll efter jobbet. Vi har även varit i väg och handlat mat och varit på brädgården och köpt lite brädor, pappa ska bygga ett litet skydd så att Noah inte trillar ner för trappen. Bra bra! :)

Känns lite lyxigt skönt att få fota natur. Skillnad från alla hus och lägenheter :P

Höst skogHöst skogHöst skog Hav

2 Comments

  1. by Anneli - A'la Foto on September 29, 2013  1:18 am Reply

    Vilka underbara bilder!! Jag älskar regn och du har fångat den känslan så fint i dina bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.