Hur livet ser ut nu

Bostadsfotografering

Det känns som att jag har så galet mycket att göra nu, samtidigt som det känns som att jag inte gör något alls. Vet inte om allt som görs eller vill göras stannar kvar i huvudet eller vad som händer. Hehe!

Jag jobbar i alla fall massor med bostadsfotograferingen, vilket är riktigt kul. Man lär sig mycket och känns som att jag redan blivit snabbare på att jobba. Det blir väldigt mycket bilåkande dock, men jag har faktiskt inget emot det. Speciellt inte när jag nu skaffat en ny fin bil. Lilla röda faran! Och jag trivs väldigt bra med den så att sitta och köra fram och tillbaka är inga problem. :)

Jag känner dock att jag halkar efter lite med alla andra jobb, men jag ska planera mina dagar lite bättre så att jag får allt gjort som jag vill. Har till exempel endast ett bostadsjobb på fredag så resten av dagen blir att redigera bröllopsbilder. Ryser när jag tittar på mina två senaste bröllopsjobb, så nöjd! Ska visa er fler bilder när jag har redigerat lite.

Rätt härligt att dela upp och jobba med det egna vs bostadsjobben. Det är faktiskt otroligt roligt att åka runt och fota olika lägenheter och hus. Tror jag hittat det rätta nu! ;)

Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sen ta en ledig kväll – vila hjärnan lite, väl behövligt! :D

4 Comments

  1. by Amanda on September 20, 2013  12:33 pm Reply

    Underbar bild, ha en bra helg! :)

  2. by sannah nilsson on September 20, 2013  10:00 pm Reply

    Sv; Ja det var verkligen helt magiskt och dom var så jag blir nästan tårögd bara jag tänker på det :') Hoppas du har en bra fredag, kramar!:)

  3. by Angus on September 22, 2013  4:27 pm Reply

    Vad roligt Frida! är det utmanande och utvecklande? Kan tänka mig att man kanske tröttnar ganska fort och att den kreativa och konstnärliga ådran kanske får stå tillbaka en del? ser fram emot bröllopsbilderna!

Leave a reply

Your email address will not be published.