Fredag

Vardagsfoto Barn

Då har jag varit tillbaka och jobbat hela två dagar, och är helt slut! Hehe. Men det är väl som vanligt en fredag. Fast måste erkänna att det är lite tungt att knappt kunna andas, men jag försöker att inte använda allt för mycket nässpräj – blir så himla beroende av det. :/

Nu är det i alla fall helg. Kommer iof jobba en del på söndag med lite familjefotograferingar, vilket ska bli kul. Men i morgon blir det att ta hand om hemmet – städa står på schemat. Det behövs vill jag lova! Får se om vi hittar på något annat på kvällen… en oändlighet med möjligheter! ;)

Ville även visa några fler bilder från vår förra helg på landet och min lilla charmknutte Noah som sprang runt hejvilt. Var även barnvakt åt honom i går, sötnosen är sjuk (gissa vem som smittat mig :P ). Men man kan ju inte tacka nej till att umgås med honom – går icke! Fast han sov ca 95% av timmarna som jag var där. Rätt skönt för han är väldigt söt när han sover och jag var nog inte själv på mitt bästa lekhumör! ;)
Har som vanligt en miljon bilder på honom, så ni kommer bli less efter alla inlägg!

Måste även sörja lite att jag inte ätit någon kanelbulle idag! Får nog offra mig för en i morgon istället, kanelbullehelg någon? ;)

1 Comment

  1. by Elena on October 5, 2013  8:36 pm Reply

    Vilken söt bild! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.