Besegrad kvinna

Gula löv

Jag kände mig lite som en stålkvinna i måndags, jag vaknade och var helt slut i kroppen, snorig, nyste, det rann tårar och ni vet..allmänt förkyld. Men jag gjorde mig i ordning och åkte och jobbade. Så fort jag kom hem till en kund så höll jag mig så bra, inte en enda nysning! Jag försökte se så frisk ut jag bara kunde och snuvade bara lite lätt. Kändes riktigt grymt att klara det. Men så fort jag satte mig i bilen så kom Allt jag hållit tillbaka. Galet!

Jag höll mig dock inte hela dagen, efter ett tag var jag tvungen att se mig besegrad och ringa och sjukanmäla mig. Har nu legat hemma däckad i två dagar. Låg i sängen heela dagen igår. Men känner mig bättre idag (i alla fall lite piggare) så i morgon ska jag köra igen. Det är galet hur slagen man blir av en förkylning. Usch! Skönt att det värsta har dragit förbi nu, så nu ska jag bli frisk igen!!

Hoppas ni andra håller er friska där ute!

Leave a reply

Your email address will not be published.