Vackert par

Parfotografering

Här får ni en första titt från fotograferingen jag hade i söndags. Hela 7 personer som fastnade på bild, det var paret ovan med deras son och dotter med dotterns man och två barn. Det var väldigt härliga människor och jag tycker det syns på bilden ovan.

Vädret var som jag sa inte det roligaste, men det blev ju rätt bra ändå? ;)

I eftermiddag ska jag i väg och leka med min brorson som jag inte träffat på nästan två veckor!! Galet. Har abstinens! Haha! :D
Ska umgås lite med hans mamma också då vi ska äta middag ihop. Men jag måste ju gosa av mig ordentligt på honom. Som min egna faster sa till mig så får man passa på medan man får, innan det blir “o-coolt” att krama och pussa på faster. Hehe! ;)

Hoppas ni har en riktigt fin fredag!

Leave a reply

Your email address will not be published.