Tussilago

TussilagoTussilago

Under påskhelgen så smet jag ut i skogen och fotade bland annat bilderna ovan. Det var så fridfullt och härligt att sitta där i tystnaden och endast höra fågelkvittret. Solen sken och det var varmt och skönt. Tills jag insåg att jag satt precis bredvid ett stort spindelnät, ih! Då vart det fart på mig, hehe! ;)

Nu hoppas jag att värmen kommer tillbaka, så vi kan få ännu fler fina dagar och så att det inte blir så kallt för händerna när man fotar, känns tungt att ta fram vantarna igen! :P

Vi har, som jag sa tidigare, lite kaos här hemma. Vi fick nämligen en vattenskada i köket för ett par veckor sedan och nu i måndags så var dom här och rev halva köket. Så vi är mer eller mindre utan kök. Går att använda spis, micro och kylskåp, men man känner inte för att skita ner så mycket disk när man inte har någon diskho, så vi har inhandlat mat som kan värmas i micron tillsammans med papptallrikar och plastbestick. Fancy värre! Får se hur länge vi måste leva i en byggarbetsplats och när vi blir less på micro mat. hehe! :P

Leave a reply

Your email address will not be published.