Förändringar i livet

Barnfotografering

Det är väldigt mycket som händer nu i mitt liv, både privat och i företaget. Jag har det senaste året varit med om väldigt stora förändringar och alla inte dom roligaste. Men jag håller mig positiv och försöker kämpa på. Min största prioritet just nu är att må bra i mig själv, så att jag kan göra mitt bästa jobb när jag jobbar och vara glad och lycklig även privat.
Jag lägger mycket av min fokus och kärlek till killen ovan, min älskade lilla brorson. Finns ingen som ger så oändligt mycket med kärlek som han, och att han ska få ett lillasyskon till hösten är så himla roligt!

Jag kommer jobba mer fokuserat när jag väl jobbar vilket också kommer leda till bättre material och intressantare texter för er att läsa (hoppas jag!). Skulle ni ha något speciell ni vill att jag ska skriva om så kommentera gärna. Annars får ni bara njuta av bilderna på min lilla busunge!

Barnfotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.