Leverans av fotografier

Leverans fotografierLeverans fotografier

Såhär kan en leverans av mina fotografier på en CD se ut. Är jätte roligt att få pyssla lite när man ska leverera saker. Har köpt hem lite olika pyssel för att kunna leverera mina foton. Hoppas kunden blir riktigt glad! :)

I går var jag på fotomässan med Terese, vilket var super roligt! Vi mötte även upp Helena och mötte lite andra fotoälskare på vägen. Det var stor skillnad, och mycket roligare, att gå på mässan med en annan fotofantast. Vi var där nästan sex timmar, vilket kändes i ryggen efteråt. Men vi hade väldigt kul, tittade på foton, spanade på prylar och lyssnade på föreläsningar. Satt även och hängde lite hos Emelie i hennes bås. Toppendag!

1 Comment

  1. by Elena on November 23, 2013  2:19 pm Reply

    Kul med pyssel! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.