Studio öppning!

Foto Studio

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Tack fina mamma för all hjälp!

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

Foto Studio FotograFia

I söndags hade jag äntligen öppningen av min nya studio! Har varit mycket planering och jobb för att få klart studion i tid, men nu är den klar och kan börja arbetas i. Jag med hjälp av min fina mamma hade gjort i ordning lite snittar, ostar och kakor för att snaska på medan vi drack bubbel. Det var väldigt roligt att få visa upp min studio och jag fick massa fina blommor och stöd från mina fina gäster.
Jag hyrde in fina Lisa-Marie som fotograf under en del av öppningen för att själv bara njuta och ta hand om mina gäster. Vilket var väldigt roligt, fick massa fina bilder från henne.

Nu drar det ännu roligare igång – fotograferingar i studion! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.