Ett decennium av kärlek

Kärlek

I dag är en väldigt speciell dag för mig. Det är en dag i kärlekens tecken.
Jag och min kära karl/bästa vän/sambo/fästman firar idag hela 10 år tillsammans. Helt galet! Ett helt decennium. Tiden går fort då det känns som vi nyss träffades, samtidigt som det känns som vi levt hela livet ihop. En helt otrolig tid.

Vi ska fira idag med att åka till Gävle, hur udda är inte det? Hehe! Men vi har bokat hotell och ska gå på en väldigt härlig restaurang. Jag får berätta mer om det senare!

Jag tänkte göra något ännu galnare och dela med mig av en massa bilder från vår tid tillsammans. Så här kommer lite bilder på mig, vilket inte händer ofta, så njut! ;)
Har dock inte bilder från våra första år då dessa är på en hårddisk hemma hos mamma och pappa. Men dom här är från ca 2007 och framåt. Förutom den första som jag hittade på mobilen som faktiskt är den första webcam bilden vi någonsin tagit! År 2003!

Det jag känner när jag ser dessa bilder, förutom att tiden går fort, är att vi var rätt klena när vi träffades (vilket inte är så konstigt vid 16/17 års ålder), att jag saknar mitt mörka hår och att karln ändrar skägg-stil lika ofta som jag ändrar hårfärg! :P
Samt att vi var rätt söta när vi var yngre! ;)

Inser även att vi är rätt dåliga på att fångas på bild på senare år…hmm..

KärlekKärlekKärlekKärlekKärlekKärlekKärlek

1 Comment

  1. by ANNNAIZ on November 17, 2013  3:48 pm Reply

    Härlig blogg! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.