1 januari 2014

WOW!
Dom säger tydligen att det är år 2014 nu. Vad hände? Mitt 2013 var ett väldigt konstigt år. Arbetslöshet, sjukskrivning med bruten fot, kryckor och smärta, starta företag på heltid och försöka komma igång med företaget.
Det har varit mycket och gick från väldigt slött (arbetslöst + sjukskrivning) till extremt stressigt (eget företag). Men det har varit roligt att köra på egen hand och jag hoppas och tror att 2014 ska bli mitt år!

Jag har många planer för det här nya året. Ett är att komma igång med bloggen igen, jag ska till exempel börja göra lite tema-fotograferingar, bara för att det är kul. Få leka av mig lite och använda kreativiteten. Så har ni tips får ni gärna dela med er av vad ni vill se mer av här.

Annars så börjar 2014 väldigt bra med flera bröllop inbokade, ett som endast är om bara några veckor. Vilket jag ser fram emot extremt mycket.

Jag hoppas att ert nyår var roligt och att ni känner att det kommande året kommer blir bra.
Har ni några nyårslöften? :)

Här får en en väldigt liten och snabb sammanfattning i bilder av mitt år. Gott Nytt År!

sammanfattning 2013

Många bilder som inte fick komma med, har ju tagit såå mycket! Men det var bara en liten försmak av året 2013. Resten får ni titta på i historiken! ;)

1 Comment

  1. by Amanda on January 2, 2014  12:34 pm Reply

    Vilka fina bilder :D

Leave a reply

Your email address will not be published.