En liten hemlighet

Ljus

Jag hoppas att ni alla har en riktigt bra start på det nya året.

Själv har jag hamnat i en skrivar-fas. Så nu får ni veta något som är väldigt okänt, även bland mina vänner!

Och det är att jag skriver en del. Typ noveller. Jag började när jag var yngre och skrev massor med dikter, men tyckte även det var roligt att skriva korta berättelser på min farfars gamla skrivmaskin. Bara ljudet från den var underbart!

Men sen för några år sedan så började jag på en riktigt novell, den har jag skrivit på fram och tillbaka i flera år. Har några A4 fulla. Men just nu sitter jag och skriver små berättelser, mest för att det är roligt och för att jag får massa små idéer hela tiden. Det snurrar rejält i mitt huvud med massa idéer, hehe! ;)

Så måste ju få ut dom! Och jag har en tendens att fastna i min lilla värld. Fråga sambon, jag är inte den roligaste att umgås med, ha! :P

Så där är en liten hemlighet om mig! Haha!
Intressant? ;P

3 Comments

 1. by Sara Johansson on January 2, 2014  10:54 pm Reply

  Hemliga skrivardrömmar har många.
  Men du verkar ha mer fart än t ex jag som mest drömmer och inte så ofta sätter ord på pränt.
  Funderat på att lämna in ngt??
  :-)

 2. by Amanda on January 3, 2014  3:00 pm Reply

  Vad roligt att du skriver! :)
  Det gjorde jag mycket förr, men tappade det i takt med att mitt fotointresse kom :P

 3. by Angus on January 4, 2014  12:13 pm Reply

  Vad fint det har blivit här! :)
  vad roligt att du skriver också!
  jag använde ISO 1600 på bilden i exemplet, tur att PS finns!! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.