Jag och min kärlek

Kärleksfotografering

I lördags så fotograferades ju vi i Hagaparken. Det var väldigt spännande då det var första gången vi blivit fotade av någon annan än typ mamma. Det var grymma Emmeli som tog bilderna på oss till sin portfolio. Vi skrattade mest hela tiden och det syns på ju bilderna, det gick inte riktigt att hålla sig. Solen sken och det var riktigt härligt, dock blåste det massor så mitt hår levde ju sitt egna liv, men blev riktigt fint. Är verkligen super roligt att ha så fina bilder på oss och jag är så glad. Emmeli är en helt underbar fotograf och väldigt duktig.

Så här bjuder jag lite på oss! ;)

KärleksfotograferingKärleksfotograferingKärleksfotografering

5 Comments

  1. by Emelie on March 12, 2014  8:23 pm Reply

    Vilka underbara bilder! :)

  2. by Angus on March 13, 2014  9:42 am Reply

    Åh va fint! Duktig hon är

  3. by Sarah on March 13, 2014  3:10 pm Reply

    Men vilka fina bilder, och vilket fint väder det verkade vara! Hade önskat att ha ett liknande idag. Grått och mulet :(

Leave a reply

Your email address will not be published.