Numera tant

Blommor

Fotona är detaljbilder från gårdagens kvällsfotografering.

I dag är en helt vanlig dag för de flesta, men för mig är det dagen när jag inte längre kan boka ungdomsbiljett på flyget eller kalla mig själv ungdom. Numera är jag tydligen tant. Tant Frida. Jaha! Numera får man tydligen ta bilen till coop istället för att gå, man får skälla ut ungdomarna som väsnas för mycket en fredagskväll, samla på plastkassar, köpa hårdkarameller att förvara hemma och spara på presentpapper. Hehe! Jag tycker det låter som att det kommer bli ett fantastiskt år! :D

Förutom att vara hemskt fördomsfull så tänkte jag fira min dag med att vara ledig från jobb! Från och med nu…!
Jag ska snart åka iväg och klippa mig, shoppa lite och sen…får vi se vart äventyren bär av. Firandet blir egentligen inte förrän i morgon med familjen, men en liten tårtbit kanske man kan köpa på bagerit, vi får se! ;)

Tänkte då njuta av att vara ledig en sån fin dag som denna!

3 Comments

  1. by Emelie on May 23, 2014  7:49 am Reply

    Grattis i efterskott! Hoppas du hade en bra dag :)

  2. by Hanna on May 23, 2014  9:22 am Reply

    Grattis på födelsedagen!

Leave a reply

Your email address will not be published.