Första dagen i Alicante

Alicante kärlek

Min första dag här på Alicante i fredags var väldigt fin. Även om jag var ruskigt trött efter en lång resa och extremt lite sömn så kände jag mig pigg och nyfiken på staden. Jag landade vid tolvtiden och tog mig genast till hotellet för att lämna av mig väskorna. Sen bar det ut på promenad längs gränder och gator i denna vackra stad. Satte mig på ett litet ställe under ett parasoll och tog mig lite lunch innan jag gick vidare. Så himla mycket gammalt och vackert här, vackra dörrar, fönster, grindar… ja you name it.
Jag tog mig sen tillbaka till hotellet för att vila lite, kroppen kände av min trötthet till slut. Så efter en skön tupplur så var det bara att ta sig ut igen, tror inte jag har gått så mycket på väldigt länge – och de märks på blåsorna jag nu har på mina fötter – helt fel skor! hehe!
Jag gick i alla fall runt lite till för att se om jag hittade några fina platser, och sedan mötte jag upp fina Jennelie och Carl för att återuppta promenerandet. Hehe! Vi gick runt och hittade olika platser att fota på, dom var mina fina modeller för kvällen. Massa fina platser vart det, tex den ovan där som står i en fin trappa med typiska spanska hus i bakgrunden. Vi fotade även lite nere vid vattnet. Har massa bilder ni kommer få se! Dom var så himla mysiga och det var så kul att få fånga deras kärlek på bild.
Efter sisådär en och en halv timma så kände vi oss klara och sandiga om fötterna så jag tackade för mig och promenerade mot stan och en pizzeria som dom hade rekommenderat, väldigt gott! Sen blev det hotellet, en dusch och sängen som gällde :D

Det var en extremt rolig upplevelse att få resa utomlands alldeles ensam och klara sig helt själv. Man behöver verkligen inte bry sig om någon annan utan gå när man känner för att gå och stanna när man känner för att stanna. Väldigt skönt. Känns som en bra upplevelse att ha varit med om! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.