Dator-time och uppdateringar

Höst park

I dag har jag en heldag framför datorn, dels med att redigera en massa bilder men också till att fixa hemsidan som jag påbörjat. Hela portfolion håller på att ändras, inte i design då utan i valet av bilder. Jag känner att jag måste strukturera om lite där. Sen kommer några andra sidor även ändras och skrivas om. Ser fram emot tills det är klart.

Så det blir en del jobb för mig, men solen skiner utanför så ska kanske ta en liten promenad och få lite extra energi.

Bilderna är från min och sambons promenad i fredags.

Höst parkHöst park

2 Comments

  1. by Johanna Fåglund on October 16, 2013  11:08 am Reply

    Sv: Tack :)) Ja, det är ett bra objektiv, fast det har lite svårt att fokusera rätt ibland.

  2. by Elena on October 16, 2013  9:56 pm Reply

    Fina bilder! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.