Fredag

Höst parkHöst park

Jag hade läst att det skulle vara fint väder idag så jag tvingade med mig Patrik till ett ställe vi endast sett på avstånd tidigare. Det är en park som ligger på Ekerö som är supermysig. Färgglada höstlöv och vackert vatten. Kan det bli en bättre kombination?
Kameran var laddad och flera bilder togs, önskar dock att jag hade en modell med mig. Sambon var inte så intressant att fota då han hade arbetskläderna på sig – vilket iof är riktigt snyggt, men väldigt skitigt! hehe! Så det får bli någon annan gång.

Nu är det fredagskväll och jag är laddad med myskläder och filmer. Killen jobbar sent idag så det blir lugn kväll.
Hoppas ni har en fin kväll!

Höst park

2 Comments

  1. by Anneli - A'la Foto on October 15, 2013  11:30 am Reply

    Vilka underbara höstbilder!! Hösten är verkligen magisk!

  2. Pingback : Dator-time och uppdateringar | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.