Lekande faster

Vardagsfotografering barn

I dag hämtade jag upp denna lilla skrutt på dagis. Väldigt roligt att se glädjen när man kommer :)
Vi hade det väldigt roligt i alla fall timmarna innan mamma kom hem, vi åkte bil (han har två stycken) även om varken min rumpa eller mina ben tycker det är speciellt skönt att sitta så lågt och på så konstlat sätt. Men vad gör man inte för det där leendet? Vi la pussel, läste bok, byggde med klossar… ja, allt helt enkelt! Alltid lika mysigt!

Bilden är från några helger sen när vi var ute på landet. Noah fick testa sin nya cykel som han fått, även om man inte kan cykla. Men det går ju lika bra att sparka sig fram på den och det är ju jätte roligt! :D

3 Comments

  1. by Jojo on October 19, 2013  6:56 pm Reply

    Åh, sicken söt bild!

  2. by Angus on October 20, 2013  12:55 pm Reply

    Sötnöt! fin höstig fleece! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.