Svampplockning

SvampplockningSvampplockning

I går hade vi en helt fantastisk höstdag på landet. Vi kom fram vid elva tiden och åt lite lunch innan vi tog på oss varma kläder och gick ut i skogen för att plocka lite svamp. Solen lyste och värmde oss riktigt härligt, så det blev till och med varmt! Noah tyckte det var roligt att gå runt i skogen, men dock lite svårt på den ojämna marken. Fast det roliga höll inte i allt för länge, ungefär en timma. Men vi fick ihop en del svamp, i alla fall så vi kunde göra god svampsås till middag.
Sen promenerade vi ner till vattnet, och sen arbetade mina föräldrar och gjorde höstfint på tomten medan jag vaktade en sovande Noah (samtidigt som jag njöt av solen).

Det är verkligen underbart att vara sådär på landet när hösten kommer – luften är så himla frisk! Kände hur mycket ny energi jag fick och massa inspiration till saker jag vill göra. Härligt!

SvampplockningSvampplockningSvampplockning

Leave a reply

Your email address will not be published.