10 års firande

Champagne

Vi hade en helt fantastisk kväll i fredags. Vi kom i väg ganska tidigt och var framme i Gävle vid fyra tiden, vilket var skönt. Dock hade det börjat regna när vi kom fram.
Det var ett riktigt fin hotell vi hade bokat och när vi fick vårt rum så kom en liten överraskning från världens underbaraste föräldrar. För där, mitt på bordet i rummet så stod champagne på kylning! Åh så fint av dom! Även små chokladbollar. Så efter att vi gjort oss i ordning så korkade vi upp champagnen och skålade för 10 underbara år!

Efter det promenerade vi i väg till en fantastiskt härlig restaurang, Church Street Saloon heter den (ej sponsrad reklam). Vi var otroligt nöjda med stället, så om ni är i Gävle någon gång bara måste ni gå dit! Underbar miljö, fantastisk personal och riktigt god mat! Vi åt tre otroligt goda rätter. Det är riktigt kul att gå på ett ställe med ett tema. :)

Dagen efter så sken solen och vi promenerade runt på stan och åt lunch innan vi åkte hemåt igen. En riktigt fin helg med världens finaste kille, jag är en lyckligt lottad tjej!

Hotell

2 Comments

 1. by Lena on November 23, 2013  12:44 pm Reply

  Många varma grattis till er och era fina år tillsammans! Och kul att få se bilder på er, och minnas hur ni sett ut under denna tid. Men allra roligast är att ni är så gulliga och verkar må så bra ihop. Fortsätt ta hand om varann och lycka till under de kommande 10 åren! /kramar Lena & Kattis

  • by Frida on November 23, 2013  1:55 pm Reply

   Tack snälla! Så fint sagt av er. Ja det blir verkligen spännande att se vad de nästkommande 10 åren har att erbjuda! :)
   Kraam

Leave a reply

Your email address will not be published.