Fastnat i spindelnätet

Spindelnät vattendroppar

Känner ni någonsin att ni har fastnat? Tappat inspirationen och bara känner er vilsna?

Då har jag i så fall ett litet tips. Gå ut! Ta på dig skorna och jackan och gå en promenad. Det var det jag gjorde idag, inte för att jag känt mig alltför vilsen, men för att få frisk luft och njuta av solen som sken så härligt idag. Stoppade hörlurarna i öronen och promenerade längs vattnet och bara gick. Av någon anledning så kommer allt fram då, massa planer och idéer för vad jag vill göra och hur jag ska nå dit.
Jag tror verkligen att det är en bra sak att göra och ska försöka gå ut så ofta jag kan för att låta tankarna flyga iväg lite.

Testa! Vad kan hända, att du får lite motion och frisk luft i onödan? ;)

Spindelnät vattendropparSpindelnät vattendropparSpindelnät vattendroppar

Bilderna är från en riktigt coolt spindelnät som jag hittade på landet fullt med vattendroppar.

4 Comments

  1. by Amanda on November 25, 2013  11:46 am Reply

    Jättecoola bilder :D

  2. by Cattis on December 1, 2013  3:31 pm Reply

    Jättefina bilder! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.