Giftig eller ogiftig svamp

Svamp i skogen

Vad tror ni, är den giftig svampen här ovan? ;)

Jag blev lite osäker så när vi var ute i skogen på landet i lördags, så jag höll mig till dom som såg ut som den här nedan istället, kändes säkrare!

Mamma och jag tog oss ut i skogen på förmiddagen och plockade massvis med svamp, hann gå tre meter in i skogen innan jag hittade mina första stora svampar – härligt! Sen gick vi hem och åt lunch och efter det ville sambon följa med ut också, så då gick vi till ett annat ställe, med fantastisk skog – sådär magisk (kommer visa bilder på den senare). Där hittade vi ännu mer svamp. Blev en lång kväll med att rensa, men nu har vi frysen full!

Man känner i hela kroppen att man varit ute i frisk luft hela dagen, det är man definitivt inte van vid. Underbart!

Svamp i skogen Kantarell

Leave a reply

Your email address will not be published.