Lummig skog

Skog mossa

Känns som jag hamnat lite på efterkälken med bloggen. Bara en massa jobb som händer hela tiden! ;)
Det är i alla fall väldigt kul att jobba, vilket känns underbart ovanligt. Att varje dag känna lycka när man ska åka iväg och jobba. Har nog aldrig känt så tidigare, alltid någon dag som varit lite mindre kul. Men jag älskar verkligen mitt jobb!

Vi var barnvakt här måndag till tisdag åt lilla brorsonen Noah. Vi hämtade upp honom på dagis på måndagseftermiddagen, gick till mamma och pappa för att leka (dom har lite större än oss), dom var inte hemma men vi lagade mat där, träffade pappa några minuter innan vi gick hem för att bada i badkaret, vilket är en stor hitt enligt Noah. Han ÄLSKAR att bada. Så underbart att se!
Lite mys och sedan sängen, han sov lite oroligt dock, men det gick bra! Jag var lite slut dock när han vaknade halv sju för att gå upp. Hehe! Men det blev mys framför tv och sedan leka lite innan vi gick till dagis i spöregn. Härligt! ;)
Alltid lika underbart att ha honom här, man får sån energi av honom, samtidigt som han tar väldigt mycket energi! Hehe! :D

Bilderna är från den underbara skogen som vi befann oss i på landet för att plocka svamp. Hur vackert är det inte?

Skog mossaSkog mossaSkog mossaSkog mossa

2 Comments

  1. by SARA ♥ on November 6, 2013  9:16 pm Reply

    Superfina bilder :)

  2. by Ellen on November 8, 2013  7:37 pm Reply

    Älskar färgerna!

Leave a reply

Your email address will not be published.