Faster – Noah bus

Faster och Noah

Tänkte att jag skulle bjuda på en bild som min svägerska tog på mig och en av mina favoritkillar – Noah. Under vår lilla familjefotografering av dom, så uttryckte Noah bestämt att mamma och pappa skulle sätta sig bakom kameran och faster skulle framför. Jag hade väl inte tänkt att vara med på bild den dagen, men om han säger det så får man väl lyda! ;)

Cicci tog några kort med mina inställningar och voilà! Vi fastnade! Kan ju inte beskriva kärleken till den där lilla krabaten, han är bara för underbar!

3 Comments

 1. by Angus on December 11, 2013  9:16 pm Reply

  Så mycket kärlek :)

 2. by Lena on December 13, 2013  12:02 pm Reply

  Åh så ljuvliga ni är - både du och Noah. Och så kärleksfullt. Mitt tips är att du passar på att krama honom så mycket du kan nu, för om några år kanske du inte får göra det längre :)

  Hälsar,
  din egen faster

  • by Frida on December 13, 2013  1:50 pm Reply

   Åh tack så himla mycket! Ja det ska jag verkligen göra, passa på innan man blir pinsam! hehe! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.