Hockey en lördag

HockeyHockey

Lekte lite med redigeringen också för att göra det kul.

I dag åkte vi iväg en bit ovanför Uppsala och tittade på lite hockey, killens brorson spelar. Det var fruktansvärt kallt, -8 utomhus och massor av snö. Brr! Kändes varmt när vi kom hem och det endast var -5 och vindstilla. hehe!
Det var i alla fall roligt att titta, var ett tag sen sist. Men insåg hur mycket jag vill uppdatera min kamera till en som pallar med lite ISO (vilket gör det lättare att fotografera inomhus och få klara bilder), vilket min inte gör! :(
Men en vacker dag snart ska jag nog kunna köpa en sån ;)

Det blev ändå lite bilder, dock svårt när man sitter på läktaren och har ett fläckigt plexiglas framför sig, hehe! Men lite roliga vardagsbilder – varför inte!

Nu blir det en lugn och skön kväll, känner mig fortfarande frusen efter dagen i kylan.

HockeyHockeyHockey

4 Comments

 1. by MISS REBECCA on December 7, 2013  10:32 pm Reply

  hoppas du har en trevlig helg:)

 2. by Elinemma ▲ on December 8, 2013  2:09 pm Reply

  Hejsan, jag undrar om vi följer varandra på bloglovin ? :) kramar

 3. by MISS REBECCA on December 9, 2013  7:20 am Reply

  tack, jo min har varit jätte bra den med :) kram!

 4. by Amanda on December 10, 2013  10:10 am Reply

  Skojigt! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.