Snötäckt landskap

Snöigt brunnsvikenSnöSnö

Ni vet det där tillfället när man har tagit sig ut, för första gången på länge, för att gå en liten fotopromenad. Man går en bit och tar fram kameran när man kommer till en fin plats för att ta det där första kortet och så inser man att man glömt minneskortet. Klantskalle! Det hände mig igår… Blev så less på mig själv att jag gick hem och sket i att fota. hehe!

Men idag tog jag och sambon en promenad och då fick kameran följa med. Det har ju kommit snö helt plötsligt och det måste väl bevaras på bild? Inte för att det var överdrivet fint ute, trist väder och inte den finaste snön. Men det var ljust och fint. Tog inte några överdrivna bilder, sambon stod och väntade, men några blev det.

Vi ska snart i väg och äta middag hos mina föräldrar, så det blir en trevlig kväll.

Leave a reply

Your email address will not be published.