Snöig helg

Barnporträtt

Den här helgen så var jag barnvakt hela helgen. Jag hämtade lillskrutten på dagis på fredagen och så åkte jag och min mamma ut till landet tillsammans med Noah. Min pappa var redan där ute och vi hade en riktigt trevlig helg tillsammans. Det är så skönt att vara där ute, och det är perfekt med Noah då han har lite lättare att leka där än i vår lägenhet. Plus att det bara är att gå ut genom dörren så är man i ett fantastiskt vinterlandskap!

Vi har lekt massor i snön, kastat snöbollar, byggt snögubbar och rullat runt. Kameran följde självklart med och jag ska försöka lägga upp lite bilder här. Ni får se en liten smygtitt först på min älsklings-modell! ;)

Hoppas er helg varit lika fin som vår.

1 Comment

  1. Pingback : Minns ni snön? | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.