Midsommar 2016

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin midsommar!

Min har varit fantastiskt. Har tillbringat den ute på landet med min bror och hans familj samt ett gäng vänner. Vi har ätit god mat, spelat spel, umgåtts och allt däremellan. Nöjd är jag med vädret också, även om det var mulet hela fredagen så var det ändå 15 grader och vi slapp regn. Lördagen var ju en helt fantastisk sommardag så där finns inget att klaga på alls. Jag har haft en väldigt roligt och mysig midsommar. Gosat massor med brorsönerna och haft trevlig sällskap! :)
Jag höll mig borta mestadels från kameran, men några foton fick jag från när vi gick ner till hamnen för att dansa lite runt midsommarstången.

Midsommar 2016

Midsommar 2016

Midsommar 2016

Midsommar 2016

Midsommar 2016

Leave a reply

Your email address will not be published.